Nagyvázsonyi Kinizsi Vadásztársaság

Frissítve:

2022.07.19 - 10:48

Ön eddig a
047947
látogatója honlapunknak.

Kínálatunk

Tisztelt Vadásztárs!

Örömünkre szolgál, hogy egy vadászatra gondolva, árjegyzékünket lapozgatva, a vadásztársaságunk által szervezett hangulatos vadászat lehetőségét fontolgatja.

Tájékoztatjuk vadászvendégeinket, hogy vadászaton csak érvényes vadászjeggyel / vadászati engedéllyel, fegyvertartási engedéllyel /, fegyver útlevéllel rendelkező vadász vehet részt.

Jelentkezés esetén kérjük konkrét igényeiket (résztvevők, tervezett időpont, vadfaj, darabszám, trófeasúly stb.) megadni szíveskedjenek.

Vadászvendégeket előzetes írásbeli megrendelés alapján tudunk fogadni! A bérvadaszat megrendeléséhez kitöltendő formanyomtatvány itt tölthető le.

Az elszámolás alapja a mindkét fél által a vadászat és/vagy a szoláltatás igénybevételének befejezését követően aláírt lőjegyzék. A vendég az esetleges kifogásait a lőjegyzéken tüntesse fel, annak aláírását megelőzően.

Szarvasbika, őzbak és vaddisznó vadászaton a vadászat vezetője, illetve a kísérő vadász által becsült trófea mérete +/- 15%-al térhet el a szerződésben (megrendelésben) meghatározott trófea mérettől. A +/- 15 %-ot meghaladó eltérés esetén minden esetben külön megállapodásban kell rögzíteni az elszámolás alapját jelentő súlyt. Ez a megállapodás a lőjegyzék melléklete.

Valamennyi trófeás vadra vonatkozóan a fizetés alapját minden esetben a Trófeabíráló Bizottság által megállapított paraméterek képezik. Attól eltérni kizárólag a VT. előzetes hozzájárulásával lehet. Ilyen esetben az elszámolás alapja a vadászvendég és a VT. közötti különmegállapodás.

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.

Kérjük, amennyiben ajánlatunk megnyerte tetszését, jelentkezzen nálunk.

Vadászüdvözlettel:

Filipovics László – vadászmester               20 / 424 2809

Bernát Attila – hivatásos vadász                30 / 209 1305

Czinke Gábor – hivatásos vadász              30 / 209 1179

Nagyvázsonyi Kinizsi Vadásztársaság

Cím: 8291 Barnag, Zádorvári utca 1.
Honlap: http://www.kinizsivadasz.hu
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.