Tisztelt VadásztársUNK!

Az alábbiakban találja bérvadászati lehetőségeinket

Tájékoztatjuk vadászvendégeinket, hogy vadászaton csak érvényes vadászjeggyel-, vadászati engedéllyel, fegyvertartási engedéllyel-, fegyver útlevéllel rendelkező vadász vehet részt. Jelentkezés esetén kérjük konkrét igényeiket (résztvevők, tervezett időpont, vadfaj, darabszám, trófeasúly stb.) megadni szíveskedjenek.

Vadászvendégeket előzetes írásbeli megrendelés alapján tudunk fogadni! A bérvadaszat megrendeléséhez kitöltendő formanyomtatvány itt tölthető le. Az elszámolás alapja a mindkét fél által a vadászat és/vagy a szoláltatás igénybevételének befejezését követően aláírt lőjegyzék. A vendég az esetleges kifogásait a lőjegyzéken tüntesse fel, annak aláírását megelőzően.

Szarvasbika, őzbak és vaddisznó vadászaton a vadászat vezetője, illetve a kísérő vadász által becsült trófea mérete +/- 15%-al térhet el a szerződésben (megrendelésben) meghatározott trófea mérettől. A +/- 15 %-ot meghaladó eltérés esetén minden esetben külön megállapodásban kell rögzíteni az elszámolás alapját jelentő súlyt. Ez a megállapodás a lőjegyzék melléklete. Valamennyi trófeás vadra vonatkozóan a fizetés alapját minden esetben a Trófeabíráló Bizottság által megállapított paraméterek képezik. Attól eltérni kizárólag a VT. előzetes hozzájárulásával lehet. Ilyen esetben az elszámolás alapja a vadászvendég és a VT. közötti különmegállapodás.

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.

Kérjük, amennyiben ajánlatunk megnyerte tetszését, jelentkezzen nálunk.

Vadászüdvözlettel:

Filipovics László – vadászmester              20 / 424 2809

Bernát Attila – hivatásos vadász                30 / 209 1305

Király Sándor – hivatásos vadász              30 / 209 1179

Nagyvázsonyi Kinizsi Vadásztársaság

Bérvadászat Árjegyzék

Társas és terelŐvadászat

Társas – és terelővadászatokat a vadászvendégek és a nem vadászó kísérők számától függően egyedi szerződés alapján szervezzük. Társas és terelővadászatokon a vadkan elejtése nem esik külön díjazás alá. Tarvad elejtése a megkötendő szerződés szerint kerül díjazásra.

Scroll to Top